Jan 232013
 

..Dat is wel de juiste omschrijving over het verloop van de competitie van ons 1e herenteam.

In een vorige nieuwsbrief was het misschien  een beetje ongelukkig  omschreven wie er kampioen wordt namelijk dat het zou gaan om het aantal punten die je haalt bij de games én tijdens de wedstrijden waarbij het aantal gewonnen wedstrijden worden behaald bij een ontmoeting met een aanwezige tegenstander ook wel competitiewedstrijd genoemd.

Het leek mij volkomen duidelijk, maar kennelijk niet voor iedereen. Dus nog maar eens proberen.

Bij een competitiewedstrijd speel je 8 spellen en zijn max. 8 gewonnen wedstrijdpunten te behalen. Het totaal van de gewonnen wedstrijdpunten aan het einde van de competitie bepaalt de uiteindelijke kampioen. Na afgelopen donderdag staat Badhoevedorp op 56 gewonnen wedstrijden. No. 3- Gaasperdam – staat op 47 gewonnen wedstrijden.

Zij spelen echter nog maar één competitieronde waarbij max. 8 wedstrijdpunten zijn te halen. Zij kunnen Badhoevedorp dus niet meer inhalen.

No. 2 – Almere Buiten – staat op 50 gewonnen wedstrijden en moeten in hun laatste UITPARTIJ  tegen de no.3  Gaasperdam 7 wedstrijden winnen om boven Badhoevedorp te eindigen. Dat zal ze echter nog niet meevallen, want Gaasperdam is een goede ploeg. Er zullen heel wat trikkietrakko streken door Almere –Buiten uitgehaald moeten worden om Gaasperdam thuis met  7 – 1 te verslaan.

Maar ja, zeker weten doe je het natuurlijk nooit.

De shuttle is niet rond en kan alle kanten opvallen.

De wedstrijd Gaasperdam – Almere wordt  a.s. zaterdag gespeeld  en begint om 19.00 uur. Wie de ontknoping live wil meemaken en onze helden meteen wil feliciteren of troosten….
het adres is Sporthal Gaasperdam, Ravenswaaipad no.5, Amsterdam Zuid-Oost.

Ik ben blij dat ik deze avond niet naar een etentje moet.

Ik zou geen hap door mijn keel krijgen.

Joop was afgelopen donderdag weer super.
3 Partijen gespeeld  en alle 3 gewonnen.
De gladiolen staan te schitteren in de vaas.

Tot donderdag en zaterdag.

Arie Leemeijer

Sorry, the comment form is closed at this time.