Apr 142013
 

van het badmintonseizoen begint in zicht te komen. 25 April is de laatste speelavond. Ed en ik willen deze avond in stijl afsluiten. Met evenementenbureau Joop Petiet hebben wij overleg gehad om op deze avond een clubtoernooi te houden. Joop was direct voor het idee te porren. Hij verzocht de leden wel te vragen zich tijdig te melden of ze willen deelnemen.  Joop heeft dan even de tijd koppeltjes samen te stellen en een speelschema in elkaar te knutselen.

Na afloop is iedereen, actief -, niet actief- of erelid, van harte welkom om in Café De Shuttle nog een hapje en een drankje te komen nemen.
Nienke, de gezelligste bardame van Sportplaza zal ons graag ontvangen.

Eén van onze leden zal deze avond helaas, maar om een goede reden, niet aanwezig zijn.  Onze Monique Perlee is namelijk al maanden in voorbereiding voor het behalen van een hele andere eindstreep.  Zij gaat 5/6 juni deelnemen aan het prachtige evenement ALPE’ DUZES. Het  is geen appeltje-eitje om een paar keer tegen die berg  op te fietsen. Een gedegen voorbereiding is onontkoombaar.
Wij kennen de kracht en onvermoeibare inzet van Monique bij badminton. Zij zal haar gestelde einddoel en de eindstreep zeker gaan halen. Succes Monique.

Het zal iedereen bekend zijn dat de actie Alpe’DuZes ten doel heeft geld bijeen te brengen bestemd voor de strijd tegen kanker. Daarbij is het mogelijk sponsor te worden van iedere individuele deelnemer. Ik ga gauw stoppen met deze nieuwsbrief, want iedereen wil natuurlijk meteen naar  de site www.opgevenisgeenoptie.nl. Klik op  het icoontje “sponsor hier een team of deelnemer” en bij zoeken Monique Perlee intikken.

Indirect sponsor zijn is ook mogelijk door een beer te adopteren. Een beer?
Op www.BleijBears.nl kun je daar meer over lezen.  50% van het adoptiebedrag gaat naar Alpe’DuZes.

Het geeft nog meer bevrediging als je in juni de televisiebeelden ziet van Alpe’DuZes en weet dat je daar een bijdrage aan hebt geleverd.

Daarna graag aanmelden voor het clubtoernooi.

Mijn hartelijk groet,

Arie

Sorry, the comment form is closed at this time.