Sep 012013
 

Dag beste allemaal,

Er moest lang op worden gewacht, maar uiteindelijk kwam het mooie weer er toch. En hield meteen niet meer op. De vakantiemaanden lijken een stuk sneller te gaan als het lekker weer is.

Het was het positieve naast alle vervelende berichten over crisis, bezuinigingen en het Midden-Oosten niet te vergeten. Nee, dan lees ik toch liever de komkommerberichten of de wolf wel een wolf was. Arm beest. Eerst wordt het dier overreden door een auto die associaties oproept  met een lagere soortgenoot, een Honda, en daarna wordt het niet herkend als een wolf.

Eerder schreef ik over Monique Perlee en Alpe d’HuZes  en over Mario Lefevere en de World Transplant Games. Monique schreef mij het volgende enthousiaste verhaal:

“De ervaring is met geen pen te beschrijven, onvoorstelbaar, het is mij gelukt om de Alpe d’Huez te beklimmen  in 1.47u zonder te stoppen. Gedragen door het enthousiasme van de omstanders, het hele gebeuren, de muziek, gewoon dik kippenvel. Dit is zo iets overweldigends, door alles en iedereen, dat is met geen pen te beschrijven. Echt fantastisch dat ik hieraan mee heb kunnen doen.” 

Monique en Mario bedanken alle clubleden die een sponsorbijdragen hebben gedaan  t.b.v. van het Goede Doel waarvoor zij zich hebben ingezet.

De laatste  twee weken kreeg ik al vragen wanneer begint het?  Ook tijdens het ploeteren op dit stukje werd er nog gebeld.  Onze webmaster Rick had onderaan de homepage de datum al genoteerd.  5 September is iedereen weer welkom in de Sporthoeve om ons edele spel te komen spelen.

Narain, onze onvolprezen competitieleider, heeft 2 teams aangemeld voor het nieuwe seizoen. De thuiswedstrijden  worden op donderdagavond gespeeld.

BCB mag zich gelukkig prijzen dat onze  Joop wederom bereid is de trainingsteugels ter hand  nemen. Joop verwacht dat het een vermoeiende eerste avond wordt. Om daarvan bij te komen heeft hij voor de twee weken daarna een vakantie geboekt.

Ik zit er nu ook een beetje doorheen.
Tot donderdag.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.