Mar 262014
 

Het spontane idee van onze competitiespelers voor een etentje gaf  niet het response wat er van werd verwacht. Het zij zo. Ik wil de initiatiefnemers hierbij bedanken voor de uitnodiging.

Nu ligt er bij mij een andere uitnodiging voor een End-of Season Feest op 10 mei.
De uitnodiging is afkomstig van Sportplaza, verhuurder van de Sporthoeve.

In de bijlage vind je nader informatie over de uitnodiging incluis de eigen bijdrage. Nienke de bardame die ons op donderdagavond op een gezellige manier voorziet van een hapje en een drankje, wil in verband met de voorbereidingskosten wel tijdig weten hoeveel leden er van iedere vereniging komen. Ook hier geldt dat bij te weinig aanmeldingen het feest niet doorgaat. Denk er even over na, bespreek het met de groep waar je vaak mee speelt en laat  mij dan z.s.m. weten of je komt.

De eigen bijdrage regelen we later.

Als bestuur hebben wij nog wel overwogen om de eigen bijdrage aan dit het feest uit de Clubkas te betalen. Uiteindelijk is besloten dit niet te doen. De voornaamste reden is dat het bestuur toch een teruggang verwacht van de inkomsten. Een bijdrage uit de clubkas vinden Ed en ik daarom niet verantwoord.

Maar misschien zijn er leden die, privé of zakelijk, nog wat zwart geld willen witten of een onkostenpotje hebben wat nodig leeg moet. Deze sponsors zijn uiteraard van harte welkom. Er zal geen navraag worden gedaan naar de herkomst en de kleur van het geld.

Sorry, the comment form is closed at this time.