Apr 062014
 

TREK IN EEN PORTIE SOTSJI.
MISSCHIEN TREK IN EEN PORTIE BARBECUE.
OF TOCH MEER ZIN IN HET OUDE VERTROUWDE ?

Omdat reacties uitbleven op de eerste twee uitnodigingen meende ik dat het seizoen naar een rustig einde zou gaan lopen. Nog een paar avonden spelen en dan allemaal de vakantieperiode in.
Nu werd afgelopen donderdag aan mij gevraagd of er een Clubtoernooi zou komen. In mijn antwoord verwees ik naar de weinige response op de vorige ideeën en antwoordde dat het toernooi maar een jaartje wordt overgeslagen. Jammer het is altijd zo leuk was de reactie. Een ander hoorde het gesprek en bood meteen aan om bij de organisatie te willen helpen. Weer een ander bood direct sponsoring aan en binnen enkele minuten was de situatie van geen toernooi dit jaar omgeslagen naar laten wij kijken of het nog kan dit jaar. De penningmeester gaf na ad hoc overleg groen licht. Gauw Joop gebeld of hij weer wedstrijd-coördinator wil zijn en hij was direct enthousiast.

Dus nu de vraag of in plaats van sushi eten of barbeknoeien jullie ook meer zin hebben in het oude vertrouwde en mee willen doen aan dit End-of –Season-Badhoevedorp-Tournement + Party op 24 april.

Uiteraard zijn alle leden die door blessures of andere omstandigheden dit jaar niet konden spelen van harte welkom om mee te doen of in ieder geval aanwezig te zijn. Dan maken we er om meerdere redenen! een leuke gezellige avond van.

Het is kort dag om een en ander te organiseren dus graag snel melden s.v.p. of je wel of niet wilt/kunt meedoen.

Sorry, the comment form is closed at this time.