Apr 162014
 

Het voorstel om dit jaar toch een clubtoernooi te organiseren is met veel enthousiasme begroet. Het was gewoon dringen bij de deur van mijn inbox wie zich als eerste mocht aanmelden. Het oude vertrouwde won het daarmee overtuigend van de andere voorstellen.
36 Deelnemers maar liefst lieten duidelijk blijken zich op deze avond te verheugen. De enkele afmelder, die alles had geprobeerd om deze mooiste  avond  van het jaar vrij te houden moest zwaar teleurgesteld melden dat hem /haar dat niet gelukt was.

De aanmeldingen waren zo overweldigend dat indirect de voorzitter een beetje te kijk werd gezet, omdat deze het toernooi dit jaar wilde overslaan.En als secretaris had ik hem nog zo gewaarschuwd dat hij, vooral dit jaar, het niet kon maken geen toernooi te organiseren.

Het toernooi gaat dus door. Joop heeft inmiddels de deelnemerslijst ontvangen en zal de teams en speelschema in elkaar gaan knutselen. Een zware klus voor zo’n  grote groep.

Morgenavond  de laatste gelegenheid om nog enkele technische hoogstandjes uit te proberen.

Volgende week volgt meer informatie over de aanvangstijd.

Sorry, the comment form is closed at this time.