Apr 232014
 

…en dan gaat het BCB-toernooi in de Sporthoeve beginnen. Ik merkte aan alles dat de leden heel veel zin hebben in een avondje anders.

Een paar praktische mededelingen.  De zaal is om half acht beschikbaar om de nodige voorbereidingen te treffen zoals banen opzetten en netten ophangen.
Waarschijnlijk blijft er wat tijd over om voor aanvang nog warm te spelen.
Om niemand te bevoordelen of te benadelen spelen wij deze avond met  gloednieuwe plastic feestshuttles.
Joop zal zijn Organisatietafel in orde maken en de schema’s ophangen waarop je kunt aflezen wanneer en op welke baan je speelt. En je kunt daarop zien met wie je de lange weg naar de finale gaat afleggen.

Door het grote deelnemersveld zijn er veel speelronden. Het is daarom zeer  gewenst dat iedereen ruim op tijd aanwezig is.
Joop wil exact om acht uur met de eerste ronde beginnen.
Iedere ronde vangt aan en stopt op het fluitsignaal van Joop.
De finale, altijd de moeite van het kijken waard, zal naar verwachting rond tien uur gespeeld worden.
Ben je in je poule uitgespeeld en zijn er banen vrij mag je deze uiteraard gebruiken om zelf nog even te tonnen.

Het Bestuur nodigt iedereen van harte uit om na de finale en de prijsuitreiking een drankje te komen nuttigen in café de Shuttle.

Er kwamen vragen wat in de vorige Nieuwsbrief werd bedoeld met de opmerking dat vooral dit jaar een toernooi niet mag worden overgeslagen. Het antwoord op deze vraag is te vinden op www. badmintonbadhoevedorp.nl . Klik op informatie en vervolgens op introductie. Onderaan de pagina is te zien wat het antwoord op de vraag is.

Nu ik het toch over onze website heb wil ik van de gelegenheid gebruik maken Rick hartelijk te bedanken voor het jarenlange beheer ervan.

Veel speelplezier morgen.

Hieronder nog enkele nagekomen berichten…..

 

PS 1)
Ook dit jaar heb ik 25 kortingsbonnen ontvangen voor Avonturenpark Hellendoorn. De korting bedraagt 50% op de entreeprijs en de bonnen zijn geldig tot 26 oktober. Wie daar belangstelling voor heeft. Ik neem ze donderdag mee.

Je mag mij ook een mail sturen. Dan doe ik de entreekaarten op de post.

PS 2)
Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Hollandsche Vaartochten Maatschappij.

Voor een heerlijke rondvaart in Amsterdam en Omstreken.
Kijk op www.vaarmij.nl.

PS 3)
Het afsteken van vuurwerk bij aanvang van de wedstrijden wordt niet op prijs gesteld.  Het betreffende lid met bivakmuts krijgt onmiddellijk een zaalverbod.

PS  4)
Soms komt er op het allerlaatste moment toch nog een afzegging binnen.

Het speelschema kan daar niet meer op aangepast worden. Aan sommige zal gevraagd worden om een paar extra partijtje te spelen. Deze PS slaat in ieder geval op mij, want ik kan zeer waarschijnlijk niet spelen vanwege onverwachte nekproblemen na het tikken van een paaseitje.

PS 5)
Het paaseitje is fantasie de nekproblemen helaas niet.

PS6)
Als ik niet mee kan doen is het helemaal onzeker wie in de finale staan.

Sorry, the comment form is closed at this time.