Nov 262014
 

Op de site van het Kent Masters Tournement zag ik aan de uitslagenreeks van Joop dat hij vorig weekend flink zijn best had gedaan in de poules MD 65 plus en XD 65 plus. Maar hij bleef beleefd ook al kon hij winnen.

Too polite to win zeg maar.

Gelijk het landingsvaartuig Philea ruimtesonde Rosetta heeft verlaten om na tien jaar op een niet gewenst schaduwplekje op komeet 67P te landen, zo heeft ook het been van René het loopgips verlaten. Voor René ziet het er zonniger uit, want zijn batterijen kunnen heel voorzichtig wel opgeladen worden om volgend jaar weer volop te kunnen meespelen.

Afgelopen week heeft De Sporthoeve te maken gehad met diefstal uit de kleedkamers. Kinderen die lekker stonden te sporten waren de klos en misten telefoons, geld etc. Walgelijk. Cameratoezicht werkt niet altijd.

Laat dus naast je schoenen en jas geen andere spullen achter in de kleedkamer.
In de zaal is ruimte genoeg om je spullen veilig neer te leggen.

Omdat onder badmintonners ook vreemde vogels rondlopen heeft Het Bestuur direct alle veren shuttles op het aviaire influenza – H5N8 virus – laten controleren. Alle gekokerde shuttles zijn veilig bevonden. Negen losliggende shuttletjes met hangende veertjes- zo zielig – waar even twijfel over bestond bleken gewoon aan het einde van hun badmintonleven en zijn in de prullenbak geflikk….

Morgen kan de thuiswedstrijd gewoon doorgaan.

Er is geen speelverbod.

Speciale attentie voor volgende week. Volgende week, 4 december, zal er geen badminton zijn. De praktijk heeft bewezen dat er zo vlak voor Sinterklaasavond er weinig animo is om te tonnen. Dan is het zonde om daar twee uur dure huur voor te betalen.

Heren competitiespelers! Er staat voor 4 december een thuiswedstrijd op het programma. Onze onvermoeibare en onvolprezen competitieleider Narain is aan het werk om de wedstrijddatum te verplaatsen naar een reserveweek.

Nadere informatie volgt.

Tot morgen.

 

Sorry, the comment form is closed at this time.