Sep 162015
 

EEN DRUKKE AVOND,wordt het morgen. Ons herenteam en ons “nieuwe” mixed team spelen namelijk hun eerste thuiswedstrijd. Daar zullen zoals gebruikelijk en paar banen voor worden vrijgehouden. Daar komt bij het aantal aspirant leden die wij mochten verwelkomen en Joop die met de training is begonnen.
Het is even passen en meten om het voor iedereen toch een lekkere speelavond te laten worden maar dat gaat zeker lukken.
Aan onze competitiespelers de klassieke oproep om tijdig aanwezig te zijn. Zaalkorfbal is nog niet begonnen en kunnen de banen half acht opgezet worden zodat de wedstrijden tijdig om ACHT UUR kunnen beginnen.
René denk je nog even aan het opmeten!
Er is voor deze avond geregeld dat in plaats van tot tien uur tot elf uur gespeeld kan worden.
Amper bijgekomen van een verrassend aantal nieuwe badmintonners de aangelopen weken kwam er zowaar weer een dame kordaat binnen stappen. Marja Zonneveld, een voormalig lid van de BCB in de jaren 1990/1999.
Al lange tijd dacht ze terug aan deze leuke badmintonjaren en heeft besloten weer te beginnen. Hartelijk welkom Marja.
Tot zover de huishoudelijke mededelingen. Nu moet ik overgaan tot een geheel ander en ernstiger onderwerp.
In de politiek geldt het niet juist voorlichten van de Kamer als een doodzonde. Dit geldt evenzeer voor een badmintonvoorzitter die zijn leden onjuist heeft geïnformeerd. Wat is het geval. In de eerste Nieuwsbrief schreef ik over een contributieverhoging van € 0,25 per lid per avond. Dit, moet ik schoorvoetend toegeven, was niet juist. In de notulen van de bestuursvergaderingen was duidelijk een verhoging afgesproken van € 0,3125. Het verschil lijkt klein, maar tikt flink aan gerekend over 32 avonden. Ik bied alle leden mijn verontschuldigingen aan voor het verkeerd presenteren van de verhoging hoezeer deze ook verantwoord was om de toegenomen kosten van zaalhuur, prijzen van de shuttles en de niet onaanzienlijke kosten van de clubtoernooien in de hand te houden.

Het is een verkeerde voorstelling van zaken die niet had mogen gebeuren.
In de 2e Kamer kom je weg met argumenten als, verdient geen schoonheidprijs, een leermoment of lering trekken dat in de toekomst nauwkeuriger moet worden gecommuniceerd plus dat je nog een paar boetekleden aantrekt over je nette pak of jurk. Zo ben ik echter niet. Ik vind dat ik jullie vertrouwen ernstig heb geschaad en zie daarom geen andere weg dan mijn functies als voorzitter / secretaris / stukjesschrijver (v.s.s.) per direct neer te leggen.
Uiteraard zal ik dagelijkse zaken afhandelen tot een nieuwe v.s.s. zich heeft aangemeld. Persoonlijk verwacht ik dat dit nog lange tijd zal duren.
Dus eigenlijk verandert er niets.
Tot morgen.

Sorry, the comment form is closed at this time.