Apr 122017
 

Als ik mijn oor goed te luister heb gelegd en goed heb rondgekeken mag het clubtoernooi van vorige week als geslaagd worden beschouwd. Een verraste Joop, die echt dacht dat de fles champi, die hij een paar weken geleden had gekregen, het enige feestelijke tintje was voor zijn twintigjarig jubileum als trainer bij BCB. Niet dus. Met het antieke houten racket behangen met cadeaubonnen, het kunstwerk van Cindy Root als blijvende herinnering en de borrel na afloop werd het een mooie afsluiting van een bijzonder jubileum. Extra feestelijk werd de avond door de drankjes, de paaseitjes en de paashazen in de zaal en de hapjes bij de borrel. Hartelijk dank sponsoren.      
Enkele leden vroegen mij waar meer is te zien van het vrolijk makende werk van Cindy Root. Meer informatie is te vinden op de site Crayonart.nl.            
En zoals vaak vergeet je toch altijd iets. De feestavond leek mij namelijk DE gelegenheid om een paar leden extra welkom te heten. Het zijn de leden die uit andere landen van deze aardbol komen. Het Nederlands is nog een probleempje voor de heren Met de nodige inspanning had ik daar een Engels tekstje voor geschreven waar ik eigenlijk vorige week mijn toespraak mee had willen beginnen. In plaats van het gesproken woord dan maar deze week een kort geschreven woord.      
Klaus, Minh, Balaji and Thendral I take this oppertunity to tell you how glad we are to have you as member of our club. Hopefully it will be for a long period of time. Maybe some day we will change the name of the Club in International Badminton Club Badhoevedorp.       
Het seizoen begint op zijn einde te lopen, nog twee avonden te gaan. Het Bestuur van Gezond Zomerbadminton begint al een beetje onrustig te worden en vroeg of ik al vast wil melden dat er ook dit jaar weer gezondzomergebadmintond kan worden. De start zal zijn op 11 mei. Meer informatie zal te lezen zijn in hun Nieuwsbrieven.    
Voor wie niet op stap gaat in het paasweekend. 

 Tot morgen 

Sorry, the comment form is closed at this time.