Apr 192017
 

Morgen al weer de allerlaatste avond van dit seizoen. Een beetje vroeg dit jaar. De reden daarvan is dat het volgende week donderdag Koningsdag is. De Sporthoeve is op deze dag gesloten.    

Competitie. Ieder keer denken we te weten met welke teams BCB volgend jaarcompetitie gaan spelen. En toch veranderen de omstandigheden constant. Worden het twee herenteams of toch weer een heren- en een mixteam. Zou prettig zijn als de competitiespelers en kandidaat-competitiespelers (dames en heren) aanwezig zijn morgenavond om samen met de competitieleider van gedachten te wisselen. Na het overleg zal definitief worden vastgesteld wie de uitverkorenen zijn. Dus morgen een spannende avond of je ingeloot wordt! Komen dus.  
Het jaar overziende mogen we niet klagen over het aantal nieuwe leden die wij dit jaar mochten verwelkomen. Deze trend zal zich tot op de laatste avond voortzetten, want deze week meldde Guus Driessen zich met de vraag of hij een keer kan komen meespelen. 55 Jaar en ervaring met het shuttlespelletje. Dat gaat goed komen.   
Tot zover deze laatste BCB Nieuwsbrief voor dit seizoen. Ed en ik wensen iedereen een hele mooie zomervakantie toe en tot ziens op de eerste donderdag van september.   
Of tot ziens op 11 mei bij het zomerbadminton.        
——————————————-  

Sorry, the comment form is closed at this time.