Sep 132017
 

Tomorrow our gents’ team play their first competion match. It promises to be a remarkable evening. Why? In this first match Klaus Hoeltegebaum wil make his debut. Klaus is an excellent player, but will he hold his nerves, can he really shows us what he has in his mars, or will he inglorious go down?

I am convinced that his game will make us even forget that in previous years we had another amzing player, Chris Blom.

Vorige week werd door diverse leden opgemerkt waarom in de Nieuwsbrief, in plaats van onnozelheden, geen melding werd gemaakt van de afgesloten Kamerlingh Onneslaan. Diverse leden maakten een langdurige zoektocht door Badhoevedorp om de sportzaal te bereiken. Ik moet toegeven dat de kritiek terecht was. Dus deze keer zal ik mijn plicht niet verzaken en deel mede dat de werkzaam aan de Kamerlingh Onneslaan nog niet zijn afgerond.

Dus kom je vanaf de Amsterdamse Baan Badhoevedorp binnen rijden zal je vlak voor de kruising van de Kamerlingh Onneslaan-Zeemanlaan weer verplicht rechts af moeten. Vervolgens passeer je links – dus niet inrijden – de beroemde Keesomstaat (verboden- in-te-rijden-bord aan beide kanten, want ik wil niet al die badmintonners langs mijn huis rijden), maar rijd de volgende straat in. De Van ’t Hoffstraat. Bij nummer 41 toeter je langdurig, want daar woont Monique Holslag. Vervolgens ga je aan het eind van de straat rechts…, nee, links af de Einsteinlaan in. Als je dan rechtdoor blijft rijden kom je bij de Sporthoeve uit.

Kom je echter vanaf de brug Badhoevedorp binnen dan meteen rechts af de Nieuwemeerdijk op. Bij de eerstvolgende T-splitsing ga je links af naar de Sloterweg, dan na ik weet niet hoeveel meter rechts de Keizersweg nemen. Als je dan rechtdoor blijf rijden kom je bij de Sporthoeve. Kijk uit onderweg bij deze vreemde straten, want er kan altijd een BCB’er verdwaasd rondrijden die nog steeds de weg niet weet te vinden.

Vorige week mochten we twee dames verwelkomen, Anneke en Marjolein.
Nou die zijn , dankzij trainer Joop, er dagenlang aan herinnerd dat ze gespeeld hebben. Ze wisten niet dat ze zoveel spieren hadden. Maar ze hebben het naar hun zin gehad en willen zeker morgen weer komen spelen.
Anneke en Marjolein van harte welkom bij de Club.

Perhaps some of you wonder why Balaji Chandran looked so different and happy. last week. The reason is that Balaji became a father of a beautiful and healthy baby daughter. Congratulations Balaji, to you and your wife.

See you tomorrow.

Sorry, the comment form is closed at this time.