Sep 202017
 

Een lekker vooruitzicht. Gemiddeld gaat iedereen er 0,6% op vooruit. Let wel gemiddeld!

De modale alleenverdiener met kinderen (mamk)zal in eerste instantie nog gedacht hebben, beter iets dan niets. Maar als mamk vandaag de krant – voor zover nog betaalbaar – open slaat en leest dat voor zijn groep de prognose 0,2% is – 20 cent op honderd euro – zal de tevredenheid gauw over zijn.

De Zeeuwse mosselbroche, die Minister Bussemaker tijdens Prinsjesdag droeg, was waarschijnlijk de metafoor voor dit glibberige percentage. Maar het gaat goed met Nederland volgens de troonrede. Het goed gaan roept vraagtekens op, want daarnaast wijzen statistieken uit dat 10% van Nederland – 1.700.000 – financieel niet of nauwelijks de maand kunnen doorkomen.

Klaus heeft vorige week de verwachtingen helemaal waar gemaakt. Hij nam het herenteam op sleeptouw in de wedstrijd tegen Diemen met als resultaat een 6 – 2 overwinning.

De werkzaamheden aan Kamerlingh Onneslaan zijn nog niet afgerond. Lopen of fietsen blijven de beste opties om naar de Sporthoeve te gaan.

Statistisch schijnt bewezen te zijn dat lopen of fietsen naar je sportclub 0,6% bijdraagt aan het verbeteren van je conditie.

Ook hier geldt; gemiddeld!

Tot morgen.

Sorry, the comment form is closed at this time.