Jan 032018
 

Wat zal het nieuwe jaar ons brengen.

Sportief gezien nadert het spannende moment of onze teams er deze maand in zullen slagen om kampioen te worden in hun poule. De heren staan in hun poule theoretisch gelijk met de no. 2, De Treffers. Het mixteam staat no.2, maar hebben nog een inhaalwedstrijd tegoed. Bij een ruime winst zouden ook zij bovenaan de ranglijst komen te staan.

25 Januari kan wel eens DE cruciale avond worden waarop het kampioenschap voor beide teams “in eigen huis” kan worden binnengeshuttled.

Op de eerste speelavond van dit jaar zal ik bij de deur van de speelzaal gaan staan.

Niet alleen om een ieder een gelukkig nieuwjaar te wensen, maar ook om nieuwsgierig uit te kijken of onze, al lange tijd geblesseerde leden, inmiddels weer voldoende hersteld zijn om te komen spelen.

We missen al enige tijd, Ellen, Ilona en Wendy.

Wie zeker nog niet voldoende hersteld zal zijn om te spelen is Stephan.

Stephan liep tijdens het clubtoernooi, een naar zich liet aanzien, redelijk pittige zweepslag op. Hij liet vandaag weten dat het al beter gaat maar hij nog niet voldoende hersteld om al te kunnen spelen. Dat is tamelijk vervelend, want Stephan is een belangrijke waarde in het herenteam en dus in de strijd om het kampioenschap. Voor alle zekerheid heb ik mijn badminton trainingsarbeid wat opgeschroefd om – onverhoopt – Stephan eventueel te vervangen.

Dan wordt het kampioenschap wel een zekerheidje.

Behalve voor Stephan was het clubtoernooi uitstekend geslaagd.

Dank aan Fred en René en voor het organiseren ervan en natuurlijk dank aan onze trouwe sponsor die de toernooisfeer aanzienlijk vergrootte door alle deelnemers rijkelijk te voorzien van sportdrankjes en andere lekkernijen. De winnaars kregen een bloemetje en een fles wijn overhandigd.

Na afloop werd de gezellige sfeer bij Nienke voorgezet. Leuk daarbij was dat Erik inmiddels was aangeschoven.

Het geschreven woord in de laatste clubbrief had zijn magnetische werk gedaan om hem naar de sporthal toe te trekken. Heel leuk dat Erik er was.

En zijn chips smaakten weer als vanouds.

Ik wens voor onze Club dat we er samen een leuk en sportief jaar van gaan maken.

———————————-

Sorry, the comment form is closed at this time.