Feb 212018
 

Want weer heeft onze Club er twee kampioensteams erbij. Dit keer niet van de regiocompetitie maar van de landelijke competitie d.w.z. een stukje daarvan

namelijk Noord-Holland.

Zowel het mixteam als het herenteam hebben afgelopen zaterdag het kampioenschap van de Provincie Noord-Holland binnen gehaald. Wederom een geweldig prestatie. Gefeliciteerd, wij zijn trots op jullie.

Het herenteam wacht in juni nog één uitdaging. In Zutphen gaan zij strijden om het echte landskampioenschap van Nederland.

Vorige week mochten wij Martijn van Leerdam begroeten. Martijn kwam een kijken of BCB een leuke club is om bij te badmintonnen.

Wij weten dat hij daar niet aan hoeft te twijfelen en gaat dat zeker zelf ervaren. Hij heeft laten zien meer gebadmintond te hebben en een goede speler te zijn. Welkom Martijn.

Hij kon trouwens niet op een betere avond komen, want vanwege het afscheid van Nienke was het extra gezellig in de nazit. Wat ik dan toch weer aardig vond is, dat een clublid zo attent was om flinke porties worst en kaas mee te nemen om het feestverdriet vanwege het afscheid van Nienke dragelijk te maken.

’t Zijn De Kleine Dingen Die Het Doen.

Het welbekende lied gezongen door het barduo Nienke & Serge.

TOT MORGEN

Sorry, the comment form is closed at this time.