Apr 112018
 

Joop liet weten het toernooischema voor volgende week zo goed als klaar te hebben. M.a.w. de inschrijftermijn is gesloten.

Toch heb ik het vervelende gevoel dat er een paar leden onder ons zijn die nu vreselijk balen, omdat zij het aanmelden voor zich uit hebben geschoven.

Is er nog een mouw aan te passen om toch mee te kunnen doen aan het meest prestigieuze badmintontoernooi van Badhoevedorp en Omstreken?

Ik ben bang van niet. Je zal met een zeer overtuigend, mooi, droevig verhaal moeten komen om Joop zover te krijgen om toch nog ingepast te worden.

Verhaaltip.

Mijn computer was stuk en is net hersteld en lees nu pas de mails over deelname aan het meeste prestigieuze en schematisch uitstekend geleide toernooi van Badhoevedorp en Omstreken, waar ik altijd met zoveel plezier aan heb deelgenomen en waar ik aan het begin van het seizoen al reikhalzend naar uitkijk, snik! Wie weet is de schemasamensteller na zo’n knieval te vermurwen.

Maar gewoon vragen of er nog een plaatsje vrij is, kan dat ook?

Ach je kent BCB toch? Wij houden er bij BCB niet van om mensen over te slaan en kijken we altijd of er nog een gaatje/plaatsje vrij is. En is die plaats er niet, dan ken ik genoeg leden die bereid zijn hun plaats af te staan om jou ook een potje mee te laten meespelen.

Kort nog wat anders. De korfbalvereniging is overgestapt op veldtraining.

Daardoor kunnen we iets eerder beginnen met het opzetten van de banen en kan er direct om acht uur gespeeld worden.

Tot morgen.

Sorry, the comment form is closed at this time.