Apr 252018
 

Een zeer geslaagd clubtoernooi vorige week, al ging er iets mis, maar ik weet niet meer wat (!) en een weggebleven clublid waarvan de excuses voor het niet komen volledig zijn aanvaard.

Het toernooi kende een sterk winnend koppel, Sabine en Chris.

Of het zo moest zijn, dat waar je een beetje op hoopt ook uitkomt.

Dat ons meest senioren lid Sabine nog deze winnende eer te beurt mocht vallen na kort daarvoor aangekondigd te hebben bij BCB te gaan stoppen na 17 jaar lidmaatschap. Helaas geldt dit ook voor onze andere nestor, want good old Bertus heeft laten weten dat voor hem het moment is gekomen om met actief badmintonnen op te houden.

Ik memoreerde het afgelopen donderdag, dat de mens niet blijvend of duurzaam is. Maar Sabine en Bertus hebben ons wel een spiegel voorgehouden hoe je op latere leeftijd – zelfs na hun pittige gezondheidsproblemen – door in beweging te blijven de vergankelijkheid is te bestrijden.

Zij beide hebben zichzelf als voorbeeld getoond dat actief sporten helpt.

En nu proberen deze voorbeelden in je bovenarchief op te slaan. Dan kom je hopelijk ook in de rij te staan van Sabine en Bertus. Dat is een rij van mensen waarvan je nooit de leeftijd noemt, omdat deze totaal niet past bij wie zij werkelijk zijn. De aanduiding die beter bij ze past is misschien wel

jong dubbel veertigers.

Met hun lidmaatschap bij onze Club gedurende bijna twintig jaar zijn zij de iconen van Badminton Club Badhoevedorp geworden.

Ik ben er van overtuigd dat wij hun namen nog regelmatig zullen laten vallen als een stel prachtige, warme en vrolijke mensen.

Ik hoop dat ze af en toe nog eens langskomen. Badminton spelen houdt een keer op, maar een praatje komen maken kan altijd.

Nu even wat anders. Morgenavond krijgen wij enkele gastspelers op bezoek. Voor een keer is toegestaan dat enkele uitstekende badmintonners op bezoek komen om zich te komen meten met onze eigen BCB toppers. Dit als eerste voorbereiding op het komende seizoen waarin onze heren in een hogere klasse gaan spelen.

De laatste avond morgen. Het BCB toetsenbord en toetsenist gaan even in ruste

om plaats te maken voor het toetsenbord van GEZOND ZOMERBADMINTON

BADHOEVEDORP.

Benieuwd wat voor sterke verhalen daar uit komen.

Ed en ik wensen je een hele fijne zomervakantie toe en wij vertrouwen erop je in september weer te mogen begroeten.

En denk aan onze iconen. Ga niet stilzitten, maar blijf altijd in beweging.

Ja, ook tijdens de vakantie

Sorry, the comment form is closed at this time.