Oct 032018
 

Waarschijnlijk allemaal wel een keer overkomen. De plank volkomen misslaan, door een verkeerde aanname, vooringenomenheid of vooroordeel.

Het overkwam de Nieuwsbrief van vorige week.

Wat schreef de Nieuwsbrief?

“Day before yesterday Deepthi Shetty signed up. Young guy – 18 years.

His aim is to improve his badminton skills. Very wise of him to come to our Club.”

But surprise surprise, who enters our sports last week? Anything but a young guy, but a nice young lady. Happily Deepthi didn’t complaint and forgave this wrong assumption.

Competitie.

Het mixed team moest afgelopen zaterdag om 9.00! uur spelen tegen Vennewater. De tegenstanders had waarschijnlijk nog wat slaap in de ogen, terwijl onze teamleden geen enkel probleem hadden met de vroege omstandigheden.

Na een verliespartij in de eerste competitiewedstrijd en een gelijk spel in de tweede, bleek driemaal scheepsrecht en wonnen zij deze vroege uitwedstrijd met de overtuigende cijfers 1 tegen 7.

Het herenteam zette de ingeslagen weg van overwinningen door en won afgelopen vrijdag van en in Diemen met 3-5.

Het herenteam heeft een enigszins onregelmatige indeling van thuis- en uitwedstrijden. Morgen spelen zij hun vierde wedstrijd en spelen voor de derde keer thuis.

Er is morgen geen korfbal vòòr badminton! Nu dacht ik als ………………………

…………………………………………………………………..iets eerder beginnen.

Training.

In verband met droevige familieomstandigheden geeft Joop morgen geen training.

Tenslotte een verzoek van de penningmeester. Of hij en ook zij die niet zeker weten of de competitiebijdrage is voldaan dit in zijn maar ook haar administratie zou willen nakijken en zo nodig regelen.

Tot morgen.

Sorry, the comment form is closed at this time.