Mar 062019
 

70j a ar 70j a ar 70j a ar 70j a ar 70j a ar

DOESLIEF DOESBADMINTON EN TWAN

Het competitieseizoen is nog maar net afgelopen of het switchen van club is al volop in beweging. Ook bij BCB is dat niet onopgemerkt gebleven. Er werd regelmatig op de BCB deur geklopt door deze of gene. Maar ons deurbeleid is streng. Niet iedereen wordt zomaar toegelaten. Een enkeling die meende goed bij onze club te passen en goed te kunnen spelen, maar niet eens wist hoe onze trainer heette, moesten wij helaas teleurstellen. Maarrrr… we hebben een topper binnen gehaald! Hij stond al lang op ons verlanglijstje en eindelijk heeft hij zich laten vermurwen een inschrijf-contract-formulier te ondertekenen. Zijn naam is Johan Holtrust. Sommige zullen hem kennen, omdat wij Johan al eens als gastspeler mochten begroeten. Andere clubleden hebben al diverse malen met en tegen hem gespeeld. Zonder meer een klasbak waar wij bij BCB trots op zijn hem als clublid te mogen begroeten.

Welkom Johan bij de leukste badmintonclub van Badhoevedorp en omgeving.

70j a ar 70j a ar 70j a ar 70j a ar 70j a ar

De DOESLIEF campagne van Sire kon niet uitblijven. Wat zijn we doorgeschoten in dit land. Natuurlijk gedragen de meeste mensen zich keurig netjes en houden zich aan de regels. Andere daarentegen hebben iets van ajakkes regels!? IK heb MIJN EIGEN gedragsregels en MIJN EIGEN scheldwoordenboek, helemaal op MIJN EIGEN IK afgestemd. Dit volksdeel heeft zich als een niet te stuiten olievlek verspreid.

Schelden is uiteraard niet alleen van deze tijd. Maar vroeger en heel vroeger gebruikten ze scheldwoorden die nu als vrolijke poëzie in de oren klinken. Guppekop, janjurk, lorrebaal, pierenpamper, schobberdebonk, duyvelspecht, vloerduyve, badmintonner of jakkepoes. Je wordt wel uitgescholden maar het komt toch net even wat lekkerder binnen.

70j a ar 70j a ar 70j a ar 70j a ar 70j a ar

Verheugde de gastheer er zich op om binnenkort bestuursleden aan zijn praattafel te krijgen van een Club die zeventig jaar bestaat, wordt hij naar huys gestuurd. Het was een onmogelijk match, een commercieel station en een, voor serieuze onderwerpen, vakbekwame presentator. Volgens recensenten en andere criticasters was het een dagelijkse lijdensweg om naar te kijken.

Achteraf een RTL Leed Night.

Sorry, the comment form is closed at this time.