Jan 162020
 

Dacht even de Nieuwsbrief deze week achterwege te kunnen laten, omdat er niet zoveel te melden zou zijn. Maar realiseerde al gauw dat er wel degelijk wat te melden valt. Sterker nog daar valt al het andere nieuws bij in het niet.
Het is de dag van de glorieuze terugkeer van trainer Joop.
Joop is weer helemaal gezond verklaard onder de neus en heeft al een paar rustige trainingen achter de rug om te zien of alles heel bleef. Niets staat meer in de weg om aan Joop te vragen of hij je wat bij kan spijkeren over de nog enkele zwakke punten in je slagenarsenaal of verbeterpunten in opstelling en looptechniek op de baan. Looptechniek noem ik met name, omdat ik afgelopen zondag bij badmintonclub Almere enkele jonkies plm. 13 jaar heb zien spelen waar je aan kon zien dat zij daar op trainen. En dan zie je heel duidelijk hoe belangrijk looptechniek is een hoeveel wedstrijdpunten dat kan opleveren.
Heel leuk om te zien.
Dan is het toch mooi dat je bij ons clubje een privétraining kan krijgen op deze tactische onderdelen en zo je niveau aanzienlijk kunt verbeteren. En dat enkel door een paar oefeningen en aanwijzingen van onze trainer te volgen.
Doen zou ik zeggen, daag jezelf uit om je spel te verbeteren.
Het herenteam speelt een competitiewedstrijd tegen SWISH uit
Krommenie. SWISH staat momenteel 2e op de ranglijst en ons herenteam staat op plek 4. Met een 7 – 1 winst zou Badhoevedorp SWISH op de ranglijst passeren Het kan weer een leuke avond worden.
Eerst zelf spelen/trainen en daarna kijken hoe onze mannen het er vanaf brengen.
Daarna rustig afsluiten met een drankje en een kletspraatje met andere
clubmembers.
Een all-inclusive donderdagavond.

Tot straks.

Sorry, the comment form is closed at this time.