Mar 082023
 

Deze week is de aanvangstijd weer terug naar acht uur. Ik verwacht morgenavond meer leden dan de afgelopen twee weken.
Waarschijnlijk heeft het te maken gehad met de voorjaarsvakantie.
Deze week begint ook weer de training onder leiding van Chris.
We gaan met hem overleggen wanneer de training definitief stopt dit seizoen. Voor degene die door de trainingen van Chris denken dat een grote carrière op hen staat te wachten zullen die gedachten even opzij moeten schuiven. Bij BCB is het gebruikelijk dat we de laatste anderhalve maand met de training stoppen en ons geheel overgeven aan lekker vrij spelen.
Ik kan mij zo voorstellen dat onze leden wel op een verkiezingsadvies van mij zitten te wachten voor de volgende week.
Heel moeilijk dit keer. Wat moet je nog kiezen als;
onze minister-president, na de presentatie van het rapport over Groningen, met vernietigende eindconclusies, doodleuk zegt eerst het rapport van 2000 pagina’s te willen lezen alvorens op de eindconclusies te reageren. mevrouw Kaag die alle ballen – w.o. wonen, stikstof, immigratie, toeslagenaffaire, klimaat – tegelijkertijd hoog wil houden zonder ook maar een keer te vertellen “hoe ?”.
En zo zijn er nog veel meer onderwerpen – politie, ziekenhuispersoneel (te weinig), onderwijs (slecht) – om er maar een paar te noemen. Problemen die wel aandacht krijgen, maar niet worden opgelost.
En toch wonen we in een fijn land en dat is het bizarre. Ondanks alle narigheid om ons heen. Of wil je liever in een land wonen waar je vooral je mond moet dichthouden en je gedeisd houden?.
Een mening wordt in veel landen niet op prijs gesteld. Laat staan het schrijven of het lezen van een ter vermaak dienende BCB Nieuwsbrief.
Als Liane den Haan (50 Plus) en Atje Kuiken (PvdA) Laurens Dassen/Marieke Koekoek (Volt), Hülya Kat (D66) nu eens zouden overstappen naar Partij voor de Dieren. Dan wordt dat misschien wel de leukste Partij om je volgende week achter te verschuilen in het stemhokje.

Tot morgen.

Sorry, the comment form is closed at this time.