Apr 062023
 

Dit zijn de donderdagdata die wij nog te spelen hebben dit seizoen.
Zoals ieder jaar snakt het bestuur er naar om de pauzeknop in te kunnen drukken. Even een korte rust om daarna aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen te beginnen!
20 April is dus de laatste avond. Daar moeten we iets mee dachten enkele leden. En zo kwamen ze op het werkelijk lumineuze idee om een clubtoernooi te organiseren. Ik zou zeggen “dat is pas echte koffie”.
Een clubtoernooi heeft de volledige instemming van het bestuur dus gaan met de banaan. Het zal wel een stevige organisatievermogen vergen om 47 leden aan het toernooi te laten deelnemen met max 28 speelplaatsen in de zaal. Benieuwd hoe ze dat gaan aanpakken. Ik heb er volste vertrouwen in dat het goed komt en het weer een gezellig boel gaat worden.
Vooraf eerst maar eens peilen wie aan dit toernooi mee wil doen.
Geef even op of je op 20 april wil meedingen naar die prachtige maar klassiek hoofdprijs of dat je om wat voor reden dan ook verhinderd bent.
Graag wel reageren per mail en niet en passant even mondeling melden.
Gezien het grote aantal members vrees ik dat ik alle mondelinge mededelingen niet kan onthouden.
En onze trainer Chris, waar iedereen dit jaar vol lof over was, is uiteraard ook van harte welkom.
Het zou leuk zijn als de spelers die door medische problemen niet mee kunnen spelen toch willen komen. Dan drinken we na het toernooi gezamenlijk nog een drankje. Op kosten van onze penningmeester!
Dus dat is mooi mee genomen.
Ik hoor graag van je.
Nog even iets anders. De korfballers zijn overgeschakeld naar veldtraining. Wij kunnen dus weer iets eerder beginnen!

Tot straks

Sorry, the comment form is closed at this time.