Apr 202023
 

Alles heeft een einde en dat geldt ook voor ons badmintonseizoen
2022 -2023.
Vanavond de laatste speelavond en die gaan we afsluiten met een spetterend toernooi. De organisatoren Fred, René en Rob hebben, ik mag wel zeggen als vanouds, de koppen bij elkaar gestoken om er een leuke avond van te maken. Dat zit wel goed.
Inmiddels hebben zich plm. 28 leden opgegeven.,
Jammer dat niet iedereen deze avond konden komen door o.a. griep en/of andere beslommeringen.


Ik wil dit toernooi aangrijpen om keer, geheel ongebruikelijk, een naam aan het toernooi te geven;

HET MARTIJN VAN LEERDAM TOERNOOI.
Martijn één van de meest bescheiden leden die wij hebben is inmiddels 5 jaar lid van onze club.
Als recreant altijd een prettige speler om tegen of mee te spelen, maar ook een waardige ambassadeur van onze Club als competitiespeler.
Helaas zullen we dit jaar afscheid gaan nemen van Martijn, omdat hij een nieuwe stap gaat maken in zijn werkzaamheden. Een verhuizing van Amsterdam naar Rotterdam maakt een lidmaatschap bij ons niet langer haalbaar. Vanaf deze plaats wensen wij hem veel succes bij het zware pastorale werk wat hem staat te wachten daar in de Pauluskerk.
Voor wie daar meer van wil weten, check internet.

Het toernooi. Van de organisatie kreeg ik het verzoek er bij jullie op aan te dringen tijdig aanwezig te zijn. Laten we zeggen inloop vanaf kwart voor acht tot acht uur. Kunnen we snel beginnen om de 4/5 ronden te gaan spelen. Daarna nodigt het bestuur jullie uit om in het sportcafé een drankje en een hapje te komen nuttigen.


Tot later.

Sorry, the comment form is closed at this time.