May 032023
 

Ik kan mij zo voorstellen dat deze Zomerbadminton Nieuwsbrief tot enige verwarring kan leiden bij de vele nieuwe leden die zich bij BCB afgelopen seizoen hebben aangemeld. Is dit een tweede badminton- club in Badhoevedorp? Of is het dezelfde Club maar in een ander jasje? Ik ga het je uitleggen.
7 Jaar geleden hebben René en Fred, het plan opgevat om in de lente-/ zomermaanden door te gaan met badminton spelen om toch de conditie een beetje op peil te houden.
Na enig informeren bleek het mogelijk te zijn om tot aan het begin van de schoolvakantie, tevens de datum dat de Sporthoeve dicht gaat voor zes weken, enkel banen te huren. En vanaf die tijd huurt GZB op de donderdagen een halve zaal voor de liefhebbers die nog graag door willen spelen. Ook voor dit jaar is de halve zaal inmiddels al vastgelegd voor anderhalf uur vanaf 19.30 uur en te beginnen donderdag 4 mei!
Daar zit uiteraard een financieel plaatje aan vast, want GZB begint iedere periode met 0 euro in kas. De kosten van de zaalhuur houden ongeveer gelijke tred met alle inflatieverhogingen waar we de laatste tijd mee geconfronteerd worden. Het GZB bestuur heeft daarom moeten besluiten de bijdrage iets te verhogen tot € 5,00 per avond/per persoon. Mocht er aan het einde van de rit, en na de afscheidsborrel!, iets overblijven komt het restant ten goede aan Badmintonclub Badhoevedorp, omdat zij zo vriendelijk zijn om hun shuttles/netten, en niet te vergeten hun correspondent, ter beschikking te stellen.
Fred en René hopen dat veel leden gebruik gaan maken van deze unieke gelegenheid om verder te kunnen spelen. Mochten we wellicht meer banen nodig hebben dan gaan zij daar zeker een mouw aan passen door meer banen te huren.
Ik sluit als gastschrijver af met de bekende BCB woorden.

Tot morgen

Organisatie GZB:
René Thonhauser
Fred Schulp.

Sorry, the comment form is closed at this time.