Apr 262010
 

Zo rondom de reacties gehoord hebbende menen wij te mogen zeggen dat het afgelopen donderdag een zeer geslaagd en sfeervol clubtoernooi is geweest.
De finalepartij  bleef in de verlenging tot het laatste punt zeer spannend en na afloop was het erg gezellig in Café de Shuttle. (klik hier voor de fotos)

Het Bestuur dankt de sponsors die de ruime keuze aan hapjes verzorgden.
Natuurlijk ook onze dank aan Joop ( en Lex ook), die er wederom in was geslaagd om mooie evenwichtige dubbels samen te stellen en daarnaast een  strak, en voor vele nog steeds onbegrijpelijk speelschema, had gemaakt. En dat laatste moet zo blijven.

Van diverse kanten is gevraagd of er, met het oog op Koninginnedag, donderdag 29 april nog een speelavond is. Het antwoord is ja. Donderdag 29 april is tevens de laatste speelavond van dit seizoen.

Terugkijkend op het seizoen mogen we als bestuur niet anders dan tevreden zijn. De opgaande lijn van meer leden zette zich door. Nieuwe leden die met zichtbaar plezier of hun oude hobby badminton weer oppakten of badminton kwamen ontdekken.
Het was wederom bijzonder prettig om te zien dat de nieuwe gezichten moeiteloos door de BCB-ers in de club werden opgenomen waarvoor onze dank. Wij blijven dat een zeer belangrijk punt vinden.

Tenslotte de klassieke laatste zin voor dit seizoen.

Het Bestuur wenst iedereen een hele prettige zomervakantie toe.

Tot donderdag en anders tot 2 september.

Vriendelijke groet,

Ed Noorlander
Arie Leemeijer

Sorry, the comment form is closed at this time.