Nov 192010
 

Hallo BCB’ers,

Vandaag ben ik door diverse leden gebeld met de vraag wanneer onze competitieteams weer een thuiswedstrijd spelen. Komt dat even goed uit, want toevallig spelen beide teams a.s. zondag een thuiswedstrijd. Aanvang 10.00uur.  Dat lijkt vroeg , maar in zomertijd gerekend is het toch al elf uur. Dus als je in de herfst gewend bent om op zondag 10 uur zomertijd op te staan is het 9.00 uur en heb je dus nog een uur de tijd om naar de sporthal te gaan. Tijd genoeg om eerst op je gemak een warm croissantje te eten, glaasje jus d’orange drinken en een zacht, medium of hard eitje te tikken.

Op naar de sporthal. Zakdoek mee, geld voor een kopje koffie en je racket meenemen , want er is nog wel ruimte om een shuttletje te slaan.

En ik heb begrepen dat Sinterklaas heel misschien een afgezant stuurt.

Kortom genoeg redenen om naar de Sporthoeve te komen.

Een fijn weekend.

Arie Leemeijer

Sorry, the comment form is closed at this time.