Nov 242010
 

Hallo BCB’ers,

Dat was me even een drukte afgelopen zondag. Maar liefst 11 leden waren aanwezig waarvan 9 competitiespelers. De trouwe supportersschare was er ook waarbij ik vooral de kleinste supporter Timo, zoon van Kim en Pieter,  niet mag vergeten te noemen.

De uitslagen van de teams zijn weer te lezen op onze BCB site.

Bij het ophangen van de netten kwam een probleem naar voren. Grappenmakers hadden de lijnen van twee netten er uitgetrokken De netten zijn daardoor meteen onbruikbaar. Het is een heel vervelend karweitje om de lijnen er weer doorheen te rijgen. Gelukkig bood een medewerker van de Sporthoeve aan om de netten door de technische dienst in orde te laten maken.  Ik heb verzocht of de technische dienst dit wel vóór donderdag in orde zou willen maken. Daar rekenen we dan maar op.

Afgelopen donderdag heb ik nog een jack in de zaal gevonden. Het is een wit gestreept jack met een blauwe kraag. Nee, dat zeg ik niet goed. Het is een wit jack met dunne strepen of eigenlijk meer dunne lijntjes en een blauwe kraag. Wil de eigenaar zich even melden.

Dan nog dit. Het seizoen begon hoopvol met een mooi aantal speelklare leden op de ledenlijst. Tenminste zo leek het. Maar al gauw bleek  dat diverse leden met zeer ernstige, ernstige, dan wel langdurige medische problemen of blessures bleken te kampen. Twee clubleden, Bertus en Lex,  hebben het extra zwaar omdat, door hun plotseling veranderde gezondheid, ook hun dagelijkse levenspatroon zwaar op de proef wordt gesteld.

Ik realiseer mij dat zij de ellende hebben en wij, als Club aan de kantlijn,  geen echte hulp kunnen bieden. Toch wil ik ze een  klein steuntje in de rug te geven door al degene die het aangaat het allerbeste toe te wensen en hoop voor ze dat zij weer snel volledig hersteld zullen zijn.

En aan alle leden. Koester je goede gezondheid.

Tot donderdag.

Arie Leemeijer

Sorry, the comment form is closed at this time.