Dec 142010
 

Beste Badmintonvrienden,

Als ik zo om me heen kijk tijdens het fietsen van het werk naar huis dan begint Nederland al aardig op één grote kerststal te lijken.  Alleen nog geen herdertjes gezien, maar die liggen ongetwijfeld bij nachten al te wachten en hun schaapjes te tellen die ze gaan slachten.

Met deze aanloop wil ik aangeven dat het eerste deel van het seizoen erop bijna opzit. Na een uitputtende vergadering hebben Ed en ik  besloten dat a.s. donderdag 16 december de laatste speelavond van het jaar is. De donderdag voor de kerst wordt niet verwacht dat de animo bijzonder groot zijn om te spelen. Hopelijk houden de weergoden zich een beetje rustig  zodat iedereen veilig over straat kan. De weersvoorspellingen zijn echter niet al te gunstig dus wees voorzichtig.

Mocht het weer spelbreker zijn en daardoor de opkomst laag, dan nodigt het bestuur je uit na afloop nog iets te komen nuttigen in het sportcafé. Bij een hoge opkomst ook.

Net als in weekbladen ook in deze Nieuwsbrief al een voorproefje welk onderwerp aan bod komt in de eerste Nieuwsbrief van het volgend jaar. Het onderwerp zal zijn het aanschaffen van een nieuw racket met demonstratie en deskundige toelichting. En alle Nieuwsbrieven daarna gaan over hoe mooi vrijwilligerswerk in een badmintonclub kan zijn.

Een vriendelijke groet en tot donderdag of 6 januari.

Arie Leemeijer

Sorry, the comment form is closed at this time.