Feb 092012
 

Het kampioenschap van ons herenteam kreeg afgelopen donderdag een bijzondere feestelijke afsluiting. Op initiatief van Pieter Jr. werden de kampioenmannen in een stretched Limousine opgehaald en naar de Sporthoeve gereden. Opvallend vrolijk, waarschijnlijk door de Limousineminibar, stapten zij uit en liepen over de lange, nou lange, rode loper naar de Sporthoeve. Ondanks dat het al donker was werden de kampioenen aan het einde van de loper met een bloemetje in het zonnetje gezet.

[singlepic id=298 w=214 h=240 float=] [singlepic id=303 w=214 h=240 float=]

De fotografen verdrongen elkaar om het  memorabele moment voor het nageslacht vast te leggen. Met daarna de vele felicitaties van de leden in de zaal werd deze aparte viering van het kampioenschap afgesloten. Een speciale dank aan de regisseurs Pieter Jr. en Sr.

In het verlengde van het kampioenschap kwam  het bericht door dat het herenteam niet alleen kampioen van hun afdeling is geworden, maar eveneens
overall kampioen van Noord-Holland
. Wereldberoemd dus.

Inmiddels liggen de plannen klaar hoe Badhoevedorp volgend seizoen de competitie in gaat. Tot mijn grote spijt zal BC Badhoevedorp niet meer met een mixed team aan de competitie kunnen deelnemen. Er zijn gewoon te weinig dames beschikbaar om een representatief mixed team samen te stellen.

Met de heren competitiespelers is overeengekomen om twee herenteams voor de competitie in te schrijven. Doorslaggevend hierbij was het besluit van Chris , na urenlang onderhandelen aan de stamtafel( wil je nog wat drinken Chris, wil je nog wat eten Chris),  om ondanks zijn aanstaande verhuizing toch bij BC  Badhoevedorp te blijven spelen. Daar zijn wij allemaal heel blij mee. Het betekent dat alle 7 vaste heren doorgaan met competitiespelen. Minimaal  zijn er voor twee teams 8 spelers nodig liefst aangevuld met enkele reservespelers zodat we niet in nood komen als een vaste speler door een blessure of andere zaken niet kan spelen. Gelukkig hebben enkele heren zich al bereid verklaard om een invalbeurt voor hun rekening te nemen. Er zijn er ook een paar die nog niet weten dat ze opgeroepen kunnen worden. Ik verwacht dat er a.s. donderdag wat minder heren aanwezig zullen zijn.

Een vriendelijke groet,

Arie Leemeijer

Sorry, the comment form is closed at this time.