Apr 022012
 

De klok staat op zomertijd. Een paar mooie warme dagen liggen achter ons. De zomervakantie nadert. Het zijn de bekende aanwijzingen dat het badmintonseizoen ten einde loopt. Nog 4 speelavonden en dan kunnen shuttles en rackets  voor een paar maanden opgeborgen worden. Uitgezonderd degene die in Amstelveen met zomerbadminton doorgaan.

Mijn laatste nieuwsbrief dateert al weer van enkele weken geleden. Misschien verbeeld ik het me, maar de aanwezigheid van spelers nam zienderogen af naarmate de nieuwsbrieven uitbleven. Voor mij iets om over na te denken. Volgend seizoen iedere week een magneetbericht sturen lijkt de oplossing. Het zal een stevig portie fantasie vergen, maar dat gaat wel lukken.

Het Bestuur wil toch kijken of we alle leden weer eens bij elkaar kunnen krijgen.
Daarom hierbij de uitnodiging om je op te geven voor het clubtoernooi die wij op 19 april willen organiseren. Om Joop in staat te stellen uitgekiende mixteams samen te stellen graag deze week een bevestiging of je wel of niet aan deze clubavond wilt/kunt meedoen.

De geblesseerde of door andere nukken geplaagde spelers zijn uiteraard ook van harte welkom op deze avond, die we traditiegetrouw met een drankje en een hapje afsluiten.

Voor de liefhebbers die de komende donderdagen graag wat vroeger willen beginnen. De zaalperiode van de korfballers zit eer weer op. Dat geeft ons de ruimte om eerder te starten met het opzetten van de banen en met spelen.

Tot donderdag.

En een vriendelijke groet,

Arie Leemeijer

Sorry, the comment form is closed at this time.