Apr 172012
 

Nog een paar dagen te gaan voordat de Badhoevedorpische Spelen losbranden. Een mega evenement dat alleen bij insiders bekend is en zonder media-aandacht  (hooguit een verdwaalde RTVNH journalist) in de Sporthoeve zal plaatsvinden.

Joop is al enige tijd druk in de weer om alle deelnemers in zo gelijkwaardig mogelijke duo’s in te delen en speelschema’s in elkaar te draaien. Een haast onmogelijke klus kan ik jullie verzekeren.

Bij de oproep om je op te geven voor het clubtoernooi komt regelmatig de vraag of iedereen wel geschikt is om aan deze Spelen mee te doen. Het antwoord is ondubbelzinnig JA. Zoals bij alle Spelen geldt ook hier dat deelnemen belangrijker is dan winnen. De opzet van de avond is om in een andere sfeer met badminton bezig te zijn. Gewoon lekker ontspannen een paar partijtjes in je poule spelen. Kennis maken met clubleden waar je normaal niet zo gauw mee speelt. Natuurlijk kan het voorkomen dat de tegenstander gewoon sterker is. Dan treedt echter de ongeschreven wet in werking dat de sterkere daar rekening mee houdt. En brengt het lot je zover dat een halve finale of finale in zicht komt dan ga je  ongemerkt toch wat beter je best doen om te winnen.  En dat mag.

Het is het hoogst bereikbare bij Badminton Club Badhoevedorp om, onder leiding van scheidsrechter Joop, in een finale te spelen met alle clubleden rondom het speelveld. Welke duo’s zullen deze keer de grote eer te beurt vallen? Welke twee clubleden zullen de status van eeuwige clubroem bereiken?

Mocht je in je poule uitgespeeld zijn kun je tot aan de finale nog vrij spelen als je wilt. Na de finale en de prijsuitreiking zal de afsluitingsceremonie gehouden worden in Café de Shuttle.  Een kleurenspektakel van Bitterballen Sterretjes Rode en Witte Wijn Amstel Geel  Spa Rood en Blauw. Daar hopen wij ook onze members aan te treffen die door malheur helaas niet aan het toernooi mee konden doen.

Tenslotte een dringend verzoek van Joop om donderdag op tijd aanwezig te zijn.

DONDERDAGAVOND 8.00 UUR.

LET THE GAMES BEGIN.

Vr.groet,

Arie Leemeijer

Sorry, the comment form is closed at this time.