Mar 162023
 

Ieder jaar aan het bijna einde van het seizoen laten we de touwtjes een beetje vieren ofwel we gaan zo ontspannen mogelijk lekker met elkaar dubbelen. Uiteraard, in goed overleg met Chris, is daarom besloten dat morgen de laatste trainingsvond is.
Daarna zijn er nog 5 avonden te gaan en dan is het over en uit met seizoen 2022 – 2023.
Een opmerkelijk jaar kan nu al gezegd worden, want er zijn veel nieuwe leden bijgekomen. Ik kan mij zo voorstellen dat deze leden zich afvragen of er dan vanaf mei tot september helemaal niets meer is.

Totale stilstand?
En tegen september weg de zo zorgvuldig opgebouwde conditie?
Nou, er bestaat een mogelijkheid om daarna badminton te spelen.
Over het hoe, waar en hoe laat bericht ik later in een speciale editie van de Nieuwsbrief.
Iets geheel anders.

Competitie.

Zoals bekend hebben we nu twee herenteams binnen onze Club. En zoals elk jaar veranderd er altijd wel wat aan de samenstelling van deze teams. Nu is de vraag naar boven gekomen of er bij de nieuwe leden misschien belangstelling bestaat om competitie te willen spelen. Dat kan zijn als toevoeging aan de bestaande herenteams, maar het kan ook zijn dat er misschien een gemengd team is samen te stellen. Het zijn zo maar wat gedachten waar we als Bestuur over nadenken en waar we hier en daar wat signaaltjes over hebben ontvangen dat er belangstelling voor bestaat. Denk er eens over na of je daaraan mee wilt doen. Als eerste informatie geef ik mee dat een competitie bestaat uit twaalf wedstrijden. Zes uit en zes thuis. De thuiswedstrijden spelen we altijd op donderdagavond en de zes uitwedstrijden zijn op verschillende tijden. De competitie wordt vanaf september tot februari gespeeld.
Ik hoor graag wie daar wel wat voor voelt om mee te doen.
Wat een serieuze Nieuwsbrief is dit geworden!

Sorry, the comment form is closed at this time.